Tele365 – Lättanvänt och prisvärt

Vi är utbildade och certifierade på Mitels produkter. Mitel är ett en av dom större aktörerna som bl.a köpt upp Aastra (som ägde Ericssons växlar).  Dom flesta mobilväxlarna från operatörerna använder Mitel (Telia, Tele2, 3 mfl). https://www.youtube.com/embed/AagYERa3q78

Det är mycket som händer en helt vanlig dag på jobbet. Leveranser till kunder skall fungera, personalen skall trivas och må bra, nya kunder skall bearbetas, leverantörer skall underhållas. Och mitt i detta finns kommunikation, som bara skall fungera och som är ett av de allra viktigaste arbetsredskapen.

Företagskommunikation idag är så mycket mer än bara röstsamtal. Vi mailar och chattar som aldrig förr, samtidigt som betydelsen av ett röstsamtal inte får glömmas bort. Med “molnet” har det blivit lättare än någonsin att köpa och konsumera tjänster – men aldrig har det varit så svårt att hitta rätt produkt och tjänst för just dina behov.

Vill du fokusera mera på din verksamhet än teknik? Vi vet att vi har en telefonväxel som är både lättanvänd, framtidssäker och prisvärd. För tänk om den bil du köpte för 6 år sedan, nu efter 15 000 mil har hunnit byta drivmedel från bensin via diesel till laddhybrid. Och dessutom är lika ny och fin som den bil din granne hämtade från bilaffären igår.

Med Digistream Tele365  är det möjligt – en skalbar telefonväxel som kan anpassas i det oändliga och som alltid är modern tack vare en mjukvarubaserad kärna.

Mobilitet från Mitel

https://youtu.be/bO6I7JKHETc

Digistream är återförsäljare åt ProWider (Mitel/Tele365), Tele2 samt Telavox molnväxlar så det finns alltid något som passar er verksamhet från det lilla till det komplexa företaget.

Tele2 företag företagsmobiler och abonnemang. En smidig lösning för mikroföretag kan vara att  flytta fastnätsnumret till mobilen.

Vi verkar i följande kommuner och platser: Mora, Orsa, Älvdalen, Idre, Malung, Sälen, Rättvik, Tällberg,  Leksand, Falun, Borlänge samt Stockholm.