IT365

Vi är ett IT-stöd för både era användare och er IT-avdelning. Moderna verksamheter har ofta mycket tekniskt avancerade miljöer för olika typer av verksamhetssystem. Vi ser till att er IT fungerar dygnet runt – året om. Bestäm själva utifrån era behov om ni vill ha hjälp med enskilda insatser eller få en ökad trygghet genom ett support- och serviceavtal.

Vi erbjuder support på plats eller via fjärranslutning. Finns behov erbjuder vi avtal med garanterad inställelsetid.

Kontinuerligt går vi igenom er infrastruktur och IT-miljö, samtidigt som vi hjälper era medarbetare efter behov och önskemål.

Kontakta någon av våra kunniga konsulter för att få vet mer om hur vi kan hjälpa just er till en tryggare IT-drift och miljö.

Vi verkar i följande kommuner och platser: Mora, Orsa, Älvdalen, Idre, Malung, Sälen, Rättvik, Tällberg,  Leksand.

Streaming, distansmöten, bolagsstämma.

Vi utför mobil streaming där vi kommer ut till er och bygger upp en professionell streamingstudio med bra ljud, ljus och bild enligt överenskommelse för det specifika uppdraget med en till flera kameror. Kravet är en stabil internetförbindelse.

Vi håller även på med att bygga upp en fast streamingstudio ”Fabriken-Studio” där man kan hyra in sig hel eller halvdag med all teknik riggad och klar för livestreaming, digitalt årsmöte eller bolagsstämma. Lokalen är 14x12M utrustad med livescen, podium, talarstol. Perfekt att köra digitala möten med en del medlemmar på plats och resten på distans. Fysisk plats är Älvdalen.Digitalt möte

Digitalt möte

Digitala möten sker med valfri mötesprogramvara som Zoom, Teams, Connect etc. Digitala omröstningar för beslut och normalt mötesförfarande med talarlista m.m sker med extern mjukvara vi hjälper er med.

Normalt sker streaming mot befintligt Youtube eller FB konto med våran utrustning, vi kan även streama mot våra konton och erbjuda en länk.

Säkerhet i form av inspelning av streamen och enskilda kameror samt mobil backupstream.mobil streaming

mobil streaming

Nätverk.

Vi på Digistream är lite av experter på nätverk, byggt switchade VLAN nätverk sedan slutet av -90 talet. Nu installerar vi WLAN (WIFI),  CAT6 nätverk, webbkameror, switchar, brandväggar som smidigt kan övervakas via webbsida eller app. Vi  certifierar kopparnätverk samt kopplar och installerar fiberlänkar. OBS vi installerar inte fibernätverk, men vi kan förmedla kontakt.