IdreFjall

Välkommen på afterskikalas på Idre Fjäll 1:a april!

Program lördagen den 1 april 2023 

Förfest på ordinarie afterski kl. 15-17 på Idre Fjälls Värdshus.

19.00 Träffas vi på Charlies restaurang, vid Västbacken, vuxna och barn/ungdomar är välkomna! 

Jag bjuder på Charlies stora grillbuffé och det är valfri bordsplacering -bara att slå sig ner. Öl/vin, drinkar köper man i baren. Jag bjuder på fördrinken.

Jag behöver och önskar inget mer än att ni kommer och hälsar på! Tag med bra partyhumör och köp något i baren i stället. Det blir kalas!

20.00 Patrik Rönngård, partytrubadur värmer upp…

21.15 Veckans Afterskiband på Idre Fjäll, spelar och river av ett gäng hits.

23.00 Trouble Boys, ”lokal” rocktrio, gasar vidare.

23.59 Sista beställningen i baren 😉

01.00 stänger Charlies

Vi hittar även på lite annat kul under kvällen.. DJ Leenutz eller DJ Kiwi kanske får feeling och drar av några partylåtar eller epa-dunk. 

Meddela mig på SMS 070-3307377 eller mail micke@digistream.se om & hur många ni kommer så vi kan informera restaurangen antalet deltagare..

Boende-info:

För er som vill ha en minisemester/weekend i vårvintern i fjällen så har jag fixat detta ebjudande från IdreFjäll.

Boende kan bokas med 20% rabatt under denna weekend (to-sö) med kampanjkod https://www.idrefjall.se/gubbmicke/ Kalset är mitt i högsäsong så weekend är det kortaste som man kan boka i förväg.

OBS!
Boenderabatten gäller enbart det boende som kommer upp på sidan och under tidsperioden 30/3 – 2/4. Vill ni ha specifika sökresultat så klicka på ”filter”-knappen och bocka i det ni söker (husdjur, bastu, antal sovrum, etc). Priset som dyker upp är rabatterat -20%. Fyller man upp lite bäddar är det inte många kronor per person. Kolla boendekartan och närheten till Idre Fjäll centrum. 

Nu har jag även fixat så att skidhyra med -20% går att boka på ovanstående kod. Priset är rabatterat med -20% Bra va! Ut å åk.

OBS! Ni som bor i stuga, kom i håg sängkläder och handduk, det finns även linneset att hyra för 200kr. Täcke/kudde finns i stugan.  Annat som är bra att ha är en extra toa-rulle samt kaffefilter. Diskmaskinstabletter och diskmedel finns i stugorna. För er som INTE bokat slutstäd så har jag ordnat med senare utcheckning än normala 10.00. Så är ni ute innan 12 är det lugnt. Meddela gärna vilken stuga ni bor i så ska jag meddela städ.

Incheckning sker tidigast 15.00 på ankomstdagen, nyckel finns i receptionen och efter öppettid finns nyckel i låda direkt vid infarten till fjället.

Annars ordnar ni så klart eget boende eller åker upp/ner över dagen.

Enstaka dagar kan gå att boka om det finns plats eller på Pernilla Wiberg Hotell. Bokas då direkt med bokningen över telefon eller på plats. 

Jag kan boka enstaka dagar till personalpris -50% men då tidigast tre dagar innan ankomst. Här kan det bli lite vad som helst för boende men allt är på gångavstånd.  Hör av er till mig så fixar jag det på torsdagen.  Ett exempel, en lägenhet i centrumbyn med tre sovrum och bastu kostar ca 1300kr/natt med personalrabatt är ni fyra pers så är det ca 325kr/natt. 

 

Jag hoppas att ni kan njuta och ta en minisemester med vänner och/eller familj i valfritt boende på fjället, ni är alla välkomna!

 Nya Gondolen ska vara i drift tills slutet av februari. 

Som inspiration tycker jag ni kan titta på filmen nedan, från ungefär samma tid förra året med vårat husband.

Varmt välkomna till härliga vårfjällen på okomplicerat afterski-kalas!

 

Local Heroes